Nastavitve piškotkov
Tehnični pregledi se opravljajo periodično.  Na pregledu se preverjajo izpušni plini in so obvezni za motorna vozila in vsa vozila s priključki razen za delovene stroje.
Opravljati pa je potrebno preventivne tehnične preglede, ki so obvezni za rent a car, taksije, tovornjake, prikolice, avtobuse...
Če je vaše vozilo neizpravno oziroma ne naredite tehničnega pregleda ga morate opravljati ponovno.
Pomen tehničnega pregleda je da se izločijo vsa vozila, ki niso tehnično izpravna in da ne ogrožajo drugih vozil.
Po novem vam v podjetju A-MB ponujamo tehnične preglede v Mariboru. Izkoristite akcijo, saj vam podarimo 6€ pri prcem pregledu.

Mercedes Benz
servis:
MAN
servis:
02 333 55 23
man@a-mb.si
Nadomestni
deli:
02 333 55 26
trgovina@a-mb.si

Tehnični pregledi:

Gospodarska vozila


Gospodarska vozila Mercedes-Benz
Oodlikujejo jih gospodarnost, funkcionalnost, udobnost, varnost in vrhunska tehnika. Toda še tako dovršena tehnika lahko enkrat odpove.

Kot pooblaščeni serviser gospodarskih in dostavnih vozil Mercedes-Benz razpolagamo z računalniško diagnostičnimi napravami, potrebnim specialnim orodjem ter računalniško delovno postajo s popolnim katalogom nadomestnih delov in normiranimi operacijami za odpravo odkritih napak.


Gospodarska vozila MAN
Za vozila znamke MAN velja odlično razmerje med kvaliteto in ceno, o čemer so prepričani številni uporabniki. Tako se je MAN usidral med vozniki kot eno najgospodarnejših vozil, ki je zanesljivo in tehnično dovršeno in ki zahteva pravi način vzdrževanja.

Kot pooblaščeni serviser gospodarskih vozil MAN razpolagamo z računalniško diagnostičnim računalnikom MANCATS II, potrebnim specialnim orodjem ter računalniško delovno postajo s popolnim katalogom nadomestnih delov - MANTIS in normiranimi operacijami za odpravo defektiranih napak.
 
Tehnični preglediMan servisMercedes-Benz servisGospodarska vozilaSchwarzmuller servis