Nastavitve piškotkov
Tehnični pregledi se opravljajo periodično.  Na pregledu se preverjajo izpušni plini in so obvezni za motorna vozila in vsa vozila s priključki razen za delovene stroje.
Opravljati pa je potrebno preventivne tehnične preglede, ki so obvezni za rent a car, taksije, tovornjake, prikolice, avtobuse...
Če je vaše vozilo neizpravno oziroma ne naredite tehničnega pregleda ga morate opravljati ponovno.
Pomen tehničnega pregleda je da se izločijo vsa vozila, ki niso tehnično izpravna in da ne ogrožajo drugih vozil.
Po novem vam v podjetju A-MB ponujamo tehnične preglede v Mariboru. Izkoristite akcijo, saj vam podarimo 6€ pri prcem pregledu.

Mercedes Benz
servis:
MAN
servis:
02 333 55 23
man@a-mb.si
Nadomestni
deli:
02 333 55 26
trgovina@a-mb.si

Tehnični pregledi:

Zaveza nepristranskosti

Ena od temeljnih vrednot kontrolnega organa A-MB d.o.o., ki je tudi ključni element našega etičnega kodeksa, je nepristranskost.

Zagotavljanje nepristranskosti je za kontrolni organ izrednega pomena, saj lahko le tako ščitimo svojo verodostojnost, zagotavljamo zadovoljstvo strank in hkrati izpolnjujemo zahteve akreditacije in zakonodajnih organov. V kontrolnem organu A-MB d.o.o. izvajamo storitve kontrole nepristransko in izdajamo poročila, ki so natančni zapis dejanskega stanja.

Osebje kontrolnega organa se je nepristranskosti zavezalo s podpisom izjave, najvišje vodstvo pa se zavezuje, da bo z ustrezno politiko vodenja kontrolnega organa zaščitilo osebje pred morebitnimi pritiski in poizkusi vplivanj nanje ali na rezultate kontrol.

A-MB d.o.o.
Direktor

Bojan Košar,univ.dipl.ekon.
 
Tehnični preglediMan servisMercedes-Benz servisGospodarska vozilaSchwarzmuller servis